جستجو
co-citation

co-occurrence و Co-Citation چیست و کاربرد آن در سئو چیست؟

co-citationفاکتور های گوگل برای سئو همچنان برای همه کاربران و متخصصان سئو مانند یک راز است. درصد زیادی از علمی که این روزها به نام سئو در حال استفاده و آموزش است براساس آزمون و خطاها و تجربیات متخصصین این حوزه است. در این مقاله هم به یکی دیگر از مواردی که تاثیر بسزایی در نتایج جستجوی گوگل و البته دنیای تولید محتوا داشته است میپردازیم.

این دو فاکتور Co-Occurrence و Co-Citation نام دارند.معنای لغوی این دو کلمه به ترتیب هم رخدادی و هم استنادی است.در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا معنی این دو کلمه در دنیای سئو و تاثیر آن در رتبه بندی های گوگل را به شما توضیح دهیم.

این کلمه ها که معمولا در دنیای سئو در کنار یکدیگر استفاده میشوند و با اینکه نقاط مشترکی هم دارند اما دارای تفاوت هایی هم هستند.دو کلمه نامبرده جزو اولین قدم های گوگل برای ورود به دنیای بدون لینک (NoLinks) محسوب میشوند.قدمی که احنمالا در آن بک لینک دیگر به عنوان یک عامل اصلی و تاثیر گذار در نتایج گوگل نخواهند بود.از جمله موتور جستجوهای شناخته شده که در حال حاضر از این سیستم استفاده میکنند میتوان به موتور جستجوی روسی Yandex اشاره کرد.

Co-Occurrence

به حضور متعدد کلماتی خاص که به عنوان کلمه کلیدی در چندین وبسایت مورد استفاده قرار گیرد گفته میشود.کلمات کلیدی که مشابه هم بوده و بر محور یک موضوع قرار دارند اما دقیقا یکسان نیستند. گفته میشود که ایده اصلی Co-Occurrence از پیشنهادهای گوگل که در زمان سرچ یک موضوع در اختیار کاربر قرار میگیرد آمده است.برای مثال زمانی که یک وبسایت دارای تعدادی کلمات کلیدی مشخصی باشد که قرار گرفتن در صدر نتایج در آن کلمات هدف مدیر سایت باشد, گوگل با استفاده از خزنده های خود این کلمات را تشخیص داده و در زمان سرچ یک موضوع مرتبط صفحات سایت را که این کلمات در آنها استفاده شده است را در لیست نتایج خود نشان میدهد. دقت کنید که اینگونه نیست که نیاز باشد شما تمام کلمات کلیدی مورد نظر خود را به صورت لینک شده در صفحات درج کنید.تنها کافی است که در یک محتوای استاندارد این کلمات را وارد کنید تا مورد توجه خزنده های گوگل قرار گیرد.

Co-Citation

کوسایتیشن زمانی اتفاق خواهد افتاد که یک سایت منبع به دوسایت دیگر لینک بدهد, در این زمان گوگل متوجه میشود که این دو سایت به بکدیگر مرتبط هستند حتی اگر بین دو سایت لینکی وجود نداشته باشد.این اصطلاح (Co-Citation) برای اولین بار در زمینه سئو توسط Rand Fishkin بنیانگذار وبسایت  MOZ مورد استفاده قرار گرفت. همچنین در Co-Citation اگر یک سایت در دو وب سایت دیگر مورد اشاره قرار گیرد, بدون اینکه لینک شده باشند, باعث افزایش اعتبار سایت مورد اشاره میشود و باعث میشود تا در کلمات کلیدی مشترک یا نزدیک به هم نتایج بهتری در گوگل داشته باشد.در زیر نموداری را مشاهده میکنید که به صورت تصویری Co-Citation را توضیح داده است.

Co-Citation

9 پاسخ

  1. ممنون از مطالب مفیدتون کاش یکم امکان داشت واضح تر بنویسید

  2. مرسی از مطالب مفیدتون، اطلاعات خوبی بدست اوردم

  3. چقدر خوب که به صورت کامل و جامع اطلاعات رو گذاشتین ممنون واقعا

  4. مرسی از اطلاعات خوبی که در اختیارم گذاشتین

  5. با این حال که یسری هاش متوجه نشدم ولی خوب بود مرسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

lernoweb